Wie ben jij?

 • minimaal MBO werk- en denkniveau
 • resultaatgericht
 • affiniteit met maatschappelijke thema’s
 • proactief
 • nauwkeurig
 • klant- en servicegericht
 • Nederlands op professioneel niveau

Wat bieden wij?

 • € 2.650 – € 3.500 per maand (o.b.v. 40u)
 • 32-40 uur per week
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • uitstekende pensioenregeling
 • reiskostenvergoeding en/of Swapfiets
 • € 500 persoonlijk opleidingsbudget
 • combinatie van op kantoor- en thuiswerken

Wat ga je doen?

Als Inside Sales Medewerker speel je een essentiële rol in ons klantrelatieteam en in het bevorderen van de groei van ons bedrijf. Je zult verantwoordelijk zijn voor het identificeren van potentiële klanten, het onderhouden en behouden van bestaande relaties en het sluiten van verkoopdeals. Je hebt vooral telefonisch contact, per e-mail of MS Office Teams.

Je voorziet eenvoudige cursusaanvragen van passende  leeroplossingen. Alle aanvragen van klanten die op dit moment geen directe relatiemanager hebben komen bij jou binnen die jij met je commerciële kennis snel kan beoordelen en kan kwalificeren. Indien nodig betrek je één van onze relatiemanagers als de aanvraag meer maatwerk en/of expertise vraagt of in potentie kansrijk is voor een duurzame relatie. Daarbij is het belangrijk om door te vragen, interesse te tonen en sturende vragen te stellen om een aanbieding te creëren waar de klant tevreden mee is en voordeel van heeft. Een goede opvolging en het durven vragen om de opdracht is essentieel.

Doorgroeien

Op welk niveau je instapt, is afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Vervolgens kun je binnen Berghauser Pont niet alleen doorgroeien binnen de afdeling klantrelaties naar Accountmanagement of Consultant, maar je kunt je ook meer ontwikkelen richting onze vakinhoudelijke rollen waarbij je bijdraagt aan de ontwikkeling van onze producten en diensten.

Jouw collega’s

Consultant Continu Leren en Ontwikkelen

Kristian Koster

Kristian is verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van onze propositie Continu Leren. Kristian monitort deze trajecten en onderhoudt de relaties met onze klanten intensief.

Contentbeheerder

Dagmar Lodders

Dagmar houdt zich bezig met de (door)ontwikkeling van online leeractiviteiten en het inrichten en beheren van de digitale leeromgeving.

Accountmanager

Crescens Akkermans

Crescens acquireert en onderhoudt klantrelaties met organisaties binnen de overheid en in het bedrijfsleven. Hij inventariseert klantbehoeften en zet deze om in passende leeroplossingen.

Het sollicitatieproces

Berghauser Pont Mediagroep

Berghauser Pont Mediagroep is een snelgroeiend mediabedrijf. Van nieuws tot boeken, van podcasts tot video-items, wij bieden verdieping op een impactvolle manier.

Dit doen we met een jong team van mensen dat niet bang is om buiten de gebaande paden te denken en altijd wil leren. Lunchen doen we het liefst met z’n allen aan een picknicktafel aan het water en als het weer slecht is, strijken we neer in onze grote keuken. Elke week houden we een gezellige borrel in ons kantoor aan de Houthavens.

Als team zijn we gedreven om Berghauser Pont met elkaar naar een hoger plan te tillen en bij te dragen aan een meer rechtvaardige, betrouwbare en duurzame samenleving. 

Amsterdamse Houthavens

35 werknemers

60% vrouw
40% man

Gemiddelde leeftijd: 35

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact op met:

Daniëlla Karsijns

Solliciteren?

Stuur je CV + motivatie naar HR@berghauserpont.nl, dan nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op.