Snelle duiding via onze kennisbanken en boeken

PONT levert je een bijdrage om alle actuele informatie en kennis te verankeren in jouw organisatie. Wij plaatsen het nieuws in perspectief, duiden het belang, analyseren de consequenties en kijken naar mogelijke toepassingen in jouw werkzaamheden.

Onze Kennisbanken zetten al het nieuws overzichtelijk bij elkaar en koppelen dit aan andere soorten achtergrondinformatie . Zo geven tientallen (digitale) boeken je de kaders voor je transitie vraagstukken en ons archief met duizenden jurisprudentie uitspraken relevante casuïstiek om erop na te slaan.

Alle informatie is bij elkaar gezet in overzichtelijke dossiers maar je kunt ook zelf zoeken en filteren op trefwoord. De informatie wordt door onze redacteuren dagelijks van updates voorzien zodat je zeker weet dat je de meest actuele informatie onder de knop hebt. Kortom, een plek die je alle ondersteuning geeft in jouw dagelijks werk.

Continu leren en ontwikkelen

Wij ondersteunen de gedachte van een leven lang leren. De informatie die wij maken en verzamelen beogen een bron van inspiratie en ontwikkeling te zijn. Hierbij maken wij gebruik van multimediale middelen; naast tekst ook video, podcasts, debatten en events, opdat iedereen zijn eigen vorm en tempo kan bepalen.

De kennisbanken vormen samen met onze leermodules de basis van onze Continu leren en ontwikkelen trajecten. Of dit nu op individueel of organisatieniveau is.

Voor organisaties hanteren wij een integrale aanpak waarin we organisatiedoelen verbinden met doelen voor zowel het team als het individu. Het Continu leren en ontwikkelen traject richt zich op het begrijpen van de opgaven en doelen van de organisatie om ze te kunnen vertalen naar doelen voor elk team. Dit helpt medewerkers niet alleen om hun eigen vaardigheden en kennis te verbeteren maar ook op een manier dat deze bijdraagt aan de doelen van de organisatie.

70-20-10 leermodel

In ons leeraanbod gaan we uit van het 70-20-10 leermodel, waarbij 70% geleerd wordt op de werkplek zelf’, 10% door online- en/of fysiek te leren van experts en 20% door te leren van professionals uit de werkpraktijk. Met Continu Leren en Ontwikkelen hebben jouw professionals gedurende een jaar lang onbeperkt toegang tot onze leermiddelen. 

Hoe werkt het?

Iedereen in de organisatie kan in eigen tijd en tempo leren via ons uitgebreide e-cursusaanbod en hiermee de benodigde basiskennis opdoen en toetsen. Of een fysieke cursusdag inplannen met gelijkgestemden voor verdieping en verbinding met de dagelijkse praktijk. Vóór, tijdens en na deze leeractiviteiten kunnen ze gebruik maken van de online kennisbank met themadossiers, jurisprudentie, digitale boeken en microlearnings.