Heb je een nieuwsbericht?

Onze redacteurs zijn steeds op zoek naar relevant nieuws over mensen, diensten, projecten, overheden en bedrijven die zich bezig houden met maatschappelijke transities. Je kunt hen helpen met een tip of een (pers)bericht.

Doe dat door te mailen naar info@berghauserpont.nl. Onze redacteurs gaan snel met jouw bericht aan de slag. Indien je dat wenst, wordt jouw anonimiteit gegarandeerd.

Selectie

Onze redacteurs selecteren op basis van professionele criteria uit de ontvangen tips. We bieden geen garantie op publicatie. De redactie bepaalt autonoom wat er uit een persbericht wordt overgenomen.

Wat is nieuws?

PONT is op zoek naar relevant nieuws, blogs of achtergrondinformatie. Hieronder vind je een beknopt overzicht, in willekeurige volgorde, van nieuws/berichten waar we naar zoeken.

Schrijf mee

Wil je jouw kennis delen met de vele professionals die PONT maandelijks bezoeken? Wij werken samen met een netwerk van meer dan 1000 deskundigen en de redactie is altijd geïnteresseerd in scherpe opinies en bijdragen met verfrissende invalshoeken. Lees hier hoe dat werkt.

Wil je graag een product of dienst promoten? Bekijk onze advertentiemogelijkheden.