Wie ben jij?

 • minimaal MBO werk- en denkniveau
 • leergierig
 • servicegericht en klantvriendelijk
 • nauwkeurig
 • affiniteit met maatschappelijke thema’s
 • digitaal- en taalvaardig
 • Nederlands op professioneel niveau

Wat bieden wij?

 • een marktconform salaris
 • 32-40 uur per week
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • uitstekende pensioenregeling
 • reiskostenvergoeding en/of Swapfiets
 • € 500 persoonlijk opleidingsbudget
 • combinatie van op kantoor- en thuiswerken

Wat ga je doen?

Als Operations Support Specialist ben je verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van online en fysieke cursussen. Jij zorgt ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt en hebt hierdoor veel contact met de cursisten.  Je zorgt ook dat er een goede afstemming is met de docent en de klant. Tijdens het plannen en organiseren van de cursussen werk je nauw samen met de Operations Manager, Customer Succes Manager en andere Operations Support Specialisten.

Als Operations Support Specialist is geen dag hetzelfde doordat Berghauser Pont Mediagroep een breed aanbod van diensten en producten heeft. Zo hebben wij verschillende portals: Omgeving, Klimaat, Data & Privacy en Zorg & Sociaal. Voor elke portal bieden wij cursussen aan die jij van A tot Z zal coördineren, beginnend bij de planning van de cursussen. Dit doe je met de docent maar ook met de klant en de locaties. Het is jouw taak om de mail van Academy bij te houden waarbij jij ook onze klanten via de telefoon ondersteunt.

Wekelijks heb je interne vergaderingen met het team. Daarnaast zijn er ook externe vergaderingen met de klanten. Het is van belang dat het klantcontact goed onderhouden wordt want klantenservice staat voorop. Hierbij horen ook de tussentijdse evaluaties met de klant. Wat kunnen ze verwachten, zijn ze tevreden en zijn er verbeterpunten? Daarnaast zorg jij dat je dagelijks je planbord bijhoudt en je taken uitvoert om de cursussen te coördineren.

Doorgroeien

Op welk niveau je instapt, is afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Vervolgens kun je binnen Berghauser Pont niet alleen doorgroeien naar (Senior) operations specialist, maar je kunt je ook meer commercieel ontwikkelen richting klantenrelaties of customer succes management.

Jouw collega’s

Lead Operations IC/CLO

Bo van Reeuwijk

Bo verzorgt de coördinatie van de processen en logistiek die zorgen voor een optimale klantervaring van de CLO en IC-klanten. 

Operations Support

Gamze Sagsöz

Gamze houdt zich bezig met het bieden van de eerstelijns service zoals het beantwoorden van de telefoon en mails. Zij ondersteunt bij alle operationele taken binnen het team.

Operations Manager

Nicky Smit

Nicky is verantwoordelijk voor de aansturing van het team binnen operations. Zij focust zich op het coachen van het team en het optimaliseren en delegeren van processen.

Het sollicitatieproces

Berghauser Pont Mediagroep

Berghauser Pont Mediagroep is een snelgroeiend mediabedrijf. Van nieuws tot boeken, van podcasts tot video-items, wij bieden verdieping op een impactvolle manier.

Dit doen we met een jong team van mensen dat niet bang is om buiten de gebaande paden te denken en altijd wil leren. Lunchen doen we het liefst met z’n allen aan een picknicktafel aan het water en als het weer slecht is, strijken we neer in onze grote keuken. Elke week houden we een gezellige borrel in ons kantoor aan de Houthavens.

Als team zijn we gedreven om Berghauser Pont met elkaar naar een hoger plan te tillen en bij te dragen aan een meer rechtvaardige, betrouwbare en duurzame samenleving. 

Amsterdamse Houthavens

35 werknemers

60% vrouw
40% man

Gemiddelde leeftijd: 35

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact op met:

Eric Brus

Solliciteren?

Stuur je CV + motivatie naar HR@berghauserpont.nl, dan nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op.